Beschrijving:

De ruime rij- en hoekwoningen, van 118 tot 122 vierkante meter groot, tellen twee woonlagen plus een zolderverdieping met kap. Beide woningen kun je op de begane grond aan de achterzijde optioneel verlengen met 1,2 meter of zelfs 2,4 meter. Iedere woning heeft een royale woonkamer en open keuken op de begane grond. Dankzij de hoge gootlijn is er op de eerste verdieping ruimte voor drie volwaardige slaapkamers en een royale badkamer. De zolder is bereikbaar via een vaste trap, heeft een dakraam en is volledig met witte dakplaten afgewerkt. De hoekwoningen hebben daarnaast een extra raamkozijn op de begane grond, eerste verdieping en op zolder.
 
Gebruiksklare badkamer
De badkamer is gebruiksklaar, van alle gemakken voorzien en bovendien zeer comfortabel voor de bewoner. Doordat de badkamerwanden zijn voorzien van glazen panelen is deze gemakkelijk schoon te houden. Met de aanvullende opties, zoals een ligbad, douchewand of spotjes, kun je de badkamer verder afstemmen op jouw persoonlijke voorkeuren. Bovendien kun je kiezen uit verschillende accentwanden.  

Verschillende gevels

Een aantal woningen beschikt over een zogenaamde tuit- of topgevel. Een tuitgevel is een strakke puntgevel die eindigt in een smalle, rechthoekige hals. Een topgevel eindigt in een scherpe punt. Deze woningen hebben een oppervlak van 122 vierkante meter. Daarnaast beschikken deze woningen over een extra kozijn op zolder, waardoor er meer licht en ruimte is. Extra dakramen behoren ook tot de mogelijkheden. De woningen zonder een tuit- of topgevel hebben een gebruiksoppervlak van 118 vierkante meter.