Nieuwbouwwoningen in De Kleine Hortus

Jouw nieuwbouwwoning in Groningen

Zoek je een nieuwbouwwoning in Groningen? In Ulgersmaborg komt een nieuwe, kleinschalige nieuwbouwbuurt: De Kleine Hortus. Woon je eenmaal in De Klei­ne Hor­tus? Dan pro­fi­teer je van lage ener­gie- en on­der­houds­kos­ten, dank­zij duur­za­me bouwkeu­zes.

Wil je meer informatie? Bekijk dan de brochures en prijslijsten:

   

Modern en strak, met klassieke elementen. Zo kun je de bouwstijl van De Kleine Hortus omschrijven. Bijzonder metselwerk zorgt voor een verticale belijning in de gevels. Variatie in de straat ontstaat door verschillende kleuren gevelsteen. De verspringende daken geven de buurt een speels karakter. De koop­wo­nin­gen in De Klei­ne Hor­tus zijn er in di­ver­se soorten. Zo kun je kiezen uit:

  • 37 rij- en hoekwoningen vanaf €252.000
  • 16 twee-onder-een-kapwoningen vanaf €330.500

Beide types zijn er in twee varianten: de langskapwoning of de dwarskapwoning. Het verschil? Bij een langskapwoning is het dakvlak evenwijdig aan de huizenrij. De dwarskap, de naam zegt het al, is een hoekwoning met een dak dat ‘overdwars’ ligt. Hierdoor maakt de woning als het ware een knik. Iedere langskaprijwoning in De Kleine Hortus telt zo’n 117 vierkante meter woonoppervlakte, de dwarskaprijwoning zelfs 130. Iedere twee-onder-een-kapwoning in De Kleine Hortus biedt zo’n 150 vierkante meter woonoppervlakte.

Scho­len en kin­der­op­vang in de buurt

Nieuwbouwwijk De Kleine Hortus ligt aan de rand van Groningen. Dit is een handige locatie, want je woont hier rustig, maar toch dicht bij de stad. De dichtst­bij­zijn­de ba­sis­scho­len zijn Kar­re­pad Open­ba­re Dal­ton ba­sis­school, Oos­ter­hoog­e­brug­school en de Siebe Jan Bou­ma­school. Ook de kin­der­op­vang is niet ver. Die bereik je op de fiets in 5 mi­nu­ten. Hetzelfde geldt voor de middelbare scholen in de omgeving. Neem het H.N.Werkman College. Dat ligt direct om de hoek.

Groen wonen in Groningen

Nieuwbouwproject De Klei­ne Hor­tus wordt een groe­ne, knus­se en be­slo­ten woon­wijk. In 6 minuten wandel je naar het na­bij­ge­le­gen park met kin­der­boer­de­rij De Beestenborg. Op de fiets ben je zo in Noord­dijk en na­tuur­ge­bied Kar­din­ge.

 

Spor­tief in De Kleine Hortus

Ben je een sportfanaat? Het fit­ness­cen­trum ligt 150 meter van je nieuwe huis. Hier kun je naar hartelust sporten. Je kunt zelfs kiezen: Fit for Free of Dijkman Sport. Als je liever gaat zwemmen, schaatsen, klimmen of skiën, ga je naar sport­cen­trum Kar­din­ge. Daar fiets je in 3 mi­nu­ten naartoe.

Goede bereikbaarheid

In De Kleine Hortus woon je rustig en groen, met alle voorzieningen binnen handbereik. De Albert Heijn bereik je in 5 fietsminuten. Daar vind je ook een drogist, apotheek en schoonheidsspecialist. In 15 minuten fiets je naar De Grote Markt. Ook uitvalswegen zijn vlakbij (N46). Liever met het openbaar vervoer? In 3 minuten fiets je naar Transferium Kardinge, waar verschillende bussen vertrekken naar stad en ommeland.

In­te­res­se in de betaalbare nieuwbouwwoningen van De Klei­ne Hor­tus? Toon dan je belangstelling