Start verkoop: 13 april 2019

De datum waarop de verkoop start van de nieuwe woningen van De Kleine Hortus is bekend: 13 april 2019. Vanaf dit moment kun je je inschrijven voor een van de woningen. Heb jij belangstelling? Zorg dan dat je de inschrijfperiode niet mist!

Online inschrijven via het woondossier

De inschrijfperiode start op 13 april en eindigt op 25 april om 12.00 uur. In deze periode kan je je online inschrijven voor de woning van jouw keuze. Het is nu al mogelijk om een online woondossier aan te maken en via deze weg je gegevens aan ons door te geven. Op 13 april verschijnt er een extra optie in het woondossier, namelijk de mogelijkheid om een bouwnummer te kiezen. Geef op deze manier je interesse in een woning van De Kleine Hortus aan ons door.

Hulp nodig of extra vragen?

Kun je wel wat hulp gebruiken bij jouw online inschrijving? Of zit je nog met vragen over de woningen van De Kleine Hortus? In dat geval zijn er twee gelegenheden waarop je de plattegrond, planning en prijzen kunt bekijken, al je vragen aan de makelaars kunt stellen en hulp kunt krijgen bij het invullen van jouw online woondossier.

Je bent van harte welkom op:

De Groningse Nieuwbouwdag in Vesta
Datum: zaterdag 13 april
Tijd: 11.00 – 14.00 uur
Locatie: Vesta Woonforum, Peizeweg 74 in Groningen

De kantoren van de makelaars
Datum: woensdag 17 april
Tijd: 16.00 – 18.00 uur
Locatie in Groningen:
Griffeweg 81 (Pandomo Makelaars) of
Damsterdiep 34 (Boekholt Nieuwbouwspecialist)

Deel pagina