Voorjaar 2019: nieuwe woningen in de verkoop

Dit voorjaar is het zover. Dan start de verkoop van de nieuwe woningen van De Kleine Hortus in Groningen. Er worden maar liefst veertien gloednieuwe rij- en hoekwoningen toegevoegd aan deze jonge woonbuurt.

De ruime rij- en hoekwoningen tellen zo’n 120 vierkante meter woonoppervlak, verdeeld over twee woonlagen en een zolderverdieping met kap. De prefab-badkamer is volledig afgewerkt, dus daardoor gebruiksklaar en van alle gemakken voorzien.

Fijn Wonen

Bijzonder aan deze nieuwe reeks woningen is dat zij het Fijn Wonen-label krijgen. Als koper ben je daarmee verzekerd van een compleet, energiezuinig en toekomstbestendig huis, dat ook nog eens razendsnel gebouwd wordt. Bovendien zijn de woningen allemaal gasloos.

Wees er als eerste bij

Heb je interesse in een woning van De Kleine Hortus? Om in aanmerking te komen, maak je in een paar stappen je persoonlijke woondossier aan. Geef via deze weg eenvoudig je gegevens en woonwensen door en wij houden je op de hoogte. Dan ben jij er straks als eerste bij wanneer de verkoop start.

Klik hier om een woondossier aan te maken.

Deel pagina