De Kleine Hortus breidt uit

De Kleine Hortus breidt uit

Goed nieuws, vanwege het grote succes breidt De Kleine Hortus verder uit. Binnenkort verrijzen er maar liefst 14 gloednieuwe rijwoningen in deze jonge woonbuurt, gelegen aan de rand van de stad Groningen. De start verkoop vindt naar verwachting in het voorjaar van 2019 plaats. In januari 2019 wordt er meer bekendgemaakt over exacte plannen.

Ruimte voor het hele gezin

De 14 rijwoningen worden verdeeld in twee blokken van zeven woningen. Afhankelijk van de woning die je kiest, geniet je binnen van 118 tot 122 vierkante meter woonoppervlak. Daarnaast beschikt iedere woning over een eigen fijne achtertuin. Genoeg ruimte dus voor het hele gezin. Bijzonder aan deze nieuwe reeks woningen is het Fijn Wonen-label dat ze krijgen. Dankzij het Fijn Wonen-label ben je als koper verzekerd van een compleet, duurzaam en toekomstbestendig huis, dat ook nog eens razendsnel gebouwd wordt. Lang wachten voordat je je verhuisdozen weer kunt uitpakken, is bij dit deelproject dus niet nodig.

Interesse?

Op dit moment zijn de plannen voor de 14 rijwoningen volop in ontwikkeling. Interesse? Schrijf je in voor de nieuwsbrief. Dan ontvang jij binnenkort als eerste het laatste nieuws in je mailbox.

Deel pagina