Succesvolle start verkoop

Dinsdag 26 juni startte om 17:00 uur de verkoop van de twee-onder-een-kapwoningen en rij- en hoekwoningen van De Kleine Hortus. Met succes: al om 16.30 uur stroomden de belangstellenden binnen op locatie in Noorderpoort aan de Pop Dijkemaweg 88.

Onder het genot van een kop koffie kregen belangstellenden de mogelijkheid om vragen te stellen aan het verkoopteam en om de brochures rustig door te bladeren. VR-brillen maakten het bovendien mogelijk om alvast een uniek kijkje in de gloednieuwe wijk te nemen. Heb jij de start verkoop helaas gemist? Geen probleem, alle informatie is nu ook online beschikbaar. Inschrijven voor jouw favoriete woning is mogelijk tot 6 juli om uiterlijk 12.00 uur via het inschrijfformulier.

Bekijk hier de brochures en prijslijsten:

Of bekijk hier de 3D-tour

 

Deel pagina