De Kleine Hortus in 3D

De Kleine Hortus is straks een knusse en besloten woonwijk aan de rand van Groningen. Op de plek waar nu de Noorderpoort staat, verrijst de gezellige woonbuurt omringd door groen. Hier woon je gemoedelijk, tussen het bruisende Groningen en de natuur van Kardinge. Je kunt kiezen uit 16 twee-onder-een-kapwoningen en 37 rij- en hoekwoningen. Bij zowel de rijwoningen als de twee-onder-een-kapwoningen kiezen uit twee varianten: de langskapwoning of de dwarskapwoning. Het verschil? Bij een langskapwoning is het dakvlak evenwijdig aan de huizenrij. De dwarskap, de naam zegt het al, is een hoekwoning met een dak dat ‘overdwars’ ligt. De Kleine Hortus is ruim opgezet, met riante kavels. Hagen en bomen kleuren het straatbeeld groen. De achtertuinen grenzen aan een andere achtertuin of aan een groenstrook. Alvast een kijkje nemen in de gloednieuwe wijk? Dat kan, bekijk de 3D tour. 

Vandaag start de verkoop. Tussen 17:00 en 19:00 uur ben je welkom bij Noorderpoort aan de Pop Dijkemaweg 88. Laat je persoonlijk informeren door het verkoopteam of bekijk de gloednieuwe wijk in 3D door de VR-bril.

Deel pagina